Wat is een Reserve Indicator?

Een Reverse Indicator is iemand die er vaak naast zit met zijn voorspellingen van schommelingen in de waarde van cryptocurrencies. Dit maakt ze een goed voorbeeld van hoe je geen koop- of verkooporders moet plaatsen. Crypto traders gebruiken vaak omgekeerde indicatoren om onjuiste schommelingen in de cryptocurrency markt te voorspellen. Er zijn echter veel nadelen aan het gebruik van Reverse Indicators. In dit artikel leggen we uit hoe dit zit.

Wat is een Reverse Indicator?

Sommige personen zijn consequent onnauwkeurig in het voorspellen van prijsveranderingen voor cryptocurrencies. Je zou hem of haar kunnen gebruiken als voorbeeld van hoe je geen; koop-, of verkooporders moet maken. 

Een Reverse Indicator in actie

Laten we een praktijkvoorbeeld gebruiken. Als bijvoorbeeld Mr. Jones een Reverse Indicator is en hij koopt een enorme hoeveelheid Crypto X Coins omdat hij voorspelt dat de prijs van Crypto X Coins omhoog zal gaan, dan zul je al je Crypto X Coins moeten verkopen.  De reden? Dit soort personen zijn consequent onnauwkeurig in het voorspellen van cryptocurrency prijzen.

Michel van Ros

Michel van Ros

Ik help mensen geld verdienen met het beleggen op de beurs en met het investeren in crypto munten. Op Beursgids.com laat ik je zien wat wel, en wat niet werkt. Zo weet je precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken op mijn website. Check hier de cursus beleggen op de beurs en de cursus beginnen met Bitcoin & cryptomunten waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen met beleggen en cryptomunten.

Gerelateerde artikelen